top of page

Utforsk Skimores Spisesteder: Matopplevelser for Alle Smaker

Etter en dag fylt med spennende aktiviteter i Skimore Kongsberg eller lange turer i marka, er det få ting som slår en god matopplevelse. Hos Skimore Kongsberg finner du et utvalg av spisesteder som tilbyr noe for enhver smak, fra hjemmelagde kanelsnurrer til velsmakende middager.


Skikroa – Skisenterets Hovedkjøkken

Ligger nederst i bakken med sitteplasser til ca. 500 personer. Skikroa er kjent for sin populære hjemmelagede kanelsnurr og gulasjsuppe. I tillegg til det rike utvalget på menyen, kan du bestille mat via WeOrder. Dette gir deg muligheten til å bestille mat fra hele Skimore Kongsbergs område og få en SMS når maten er klar for henting. Spesielt praktisk på travle dager!


En Variert Meny

Vi serverer noe for enhver smak. Ønsker du en full middag eller bare noe på farten, har vi det du trenger. På menyen finner du blant annet dagens middag, varme supper, hamburgere, pølser, snacks, påsmurt, bakst, kioskvarer, kaffe og mineralvann. Nyt måltidet innendørs eller på vår veranda, med utsikt over skisenteret.


Private Arrangementer og Catering

Våre lokaler kan også bookes til ulike arrangementer, fra barnebursdager til konfirmasjoner. Vi tilbyr mat for både store og små grupper, og våre erfarne ansatte sørger for at ditt arrangement blir en suksess.


Kontakt og Booking

Har du spørsmål om menyen, allergener, matbestilling eller booking av lokaler? Vi er her for å hjelpe deg! Kontakt oss gjerne via e-post på ldr@skimorekongsberg.no eller ring oss på +47 916 11 178.


Ris og Ros

Vi setter pris på tilbakemeldinger. Ris og ros mottas med takk, og hjelper oss å forbedre våre tjenester.

Velkommen til en smakfull opplevelse hos Skimore Kongsberg – vi ser frem til å servere deg!
Comments


bottom of page