top of page

Feir En Unik Bursdag Hos Skimore Kongsberg

Hva med å feire bursdagen med en adrenalinfylt opplevelse på Formula G-banen? For Skimore-medlemmer er dette til og med gratis! Ikke-medlemmer kan også delta for kun 250 kr per person for fire runder. Bursdagsbarnet blir også hedret med en kul t-skjorte som gave fra oss. Husk at minimumshøyde er 140 cm for å kjøre bilene, og Formula G-bursdagen må starte kl. 09:45. Hvis du er medlem og har glemt medlemskortet, kan du få et nytt for 60 kr.


Aktivitetsbursdag

Vi tilbyr en rekke morsomme aktiviteter både inne og ute for å gjøre bursdagen ekstra spesiell. Fra filmvisning på storskjerm og karaoke til boksing og stafetter, det er noe for enhver smak. En voksen bekjent fra selskapet må være til stede under aktivitetene, som varer omtrent en time. Ønsker dere en aktivitetsleder, er dette også mulig å ordne.


Bursdagsmeny med Valgfri Aktivitet

Nyt en deilig bursdagsmeny som inkluderer en valgfri aktivitet (unntatt Formula G-bilutleie). Velg mellom fristende retter som taco wraps, pølse med pommes frites eller potetmos, og hamburger. Mineralvann, slush og donut er inkludert for å gjøre feiringen komplett. Vennligst informer oss om eventuelle allergener for å tilpasse måltidene etter deres behov.


Spørsmål og Booking

For mer informasjon om våre bursdagstilbud eller for å gjøre en booking, kontakt oss på booking@skimorekongsberg.no. Vi står klare til å hjelpe deg med å planlegge en uforglemmelig bursdagsfeiring hos Skimore Kongsberg!
Comments


bottom of page