top of page

KONTAKT OSS

Noen ganger er det lurt å ta kontakt med oss. For å gjøre det enkelt å nå riktig avdeling, har vi laget en meny nedenfor. Vær oppmerksom på at det kan være perioder med stor pågang, men vårt mål er alltid å gi en tilbakemelding så raskt som mulig!

MEDLEMSKAP

Hvis du har spørsmål angående ditt Skimore medlemskap, eller hvis du ønsker å bli medlem men har noen spørsmål, kan du kontakte vår supportavdeling på:

support@skimore.no eller 22 14 36 10
Tlf. åpningstider Man-fre: 9–17
NB: Fakturaspørsmål blir ikke besvart per telefon

Skjermbilde 2023-05-05 kl. 23.30.09.png

BEDRIFT- OG GRUPPE BOOKING

Hvis du har spørsmål angående bedrifts- og gruppebookinger, eller hvis du ønsker å gjøre en slik booking men har noen spørsmål, kan du kontakte vår supportavdeling her. Vi er dedikerte til å skreddersy dine arrangementer for å sikre en unik opplevelse.

Kongsberg_mat.jpeg

SPISESTEDER

Hvis du har spørsmål om våre spisesteder eller ønsker å gjøre en reservasjon med spesielle behov, kan du kontakte vår supportavdeling her. Vi er dedikerte til å skreddersy dine besøk på våre spisesteder for å sikre en unik og minneverdig opplevelse.

IMG_1319.JPG

UTLEIE

Hvis du er interessert i utleie av sykler eller har spørsmål angående vårt sykkelutleietilbud, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi tilbyr sykkelutleie for ulike behov og aldersgrupper, og vi har et bredt utvalg av sykler tilgjengelig.

Document.jpeg

LOST AND FOUND

Hvis du har mistet eller funnet noe i våre anlegg, vil vi gjerne hjelpe deg. Vennligst kontakt vår supportavdeling her for å rapportere tapet eller levere inn funnet gjenstand.

IMG_7470-gladgutt-ski.jpg

SKISKOLE

Hvis du er interessert i skiskole eller har spørsmål knyttet til vårt skiskoletilbud, er du velkommen til å kontakte oss. Vi tilbyr skiskole for ulike nivåer og aldersgrupper, og våre erfarne instruktørteam er klare til å hjelpe deg med å forbedre dine skiferdigheter.

IMG_0383_edited.jpg

EKSPONERING

Er din bedrift interessert i eksponering i omgivelser med høy trafikk og naturskjønne omgivelser? Ta gjerne kontakt med vår markedsavdeling for et tilbud. Vi hjelper deg med å øke synligheten til din bedrift og finne muligheter som passer dine behov.

BACK_TO_TOP.png
bottom of page