top of page
Kroa_Skimore.jpg

Spisesteder

Etter noen fine turer i bakken eller kilometer på langrennski. Er det godt å sette seg ned med noe godt å drikke og spise.


Skikroa finner du i bunnen av bakken. Her er det sitteplasser til ca. 500 personer. Skikroa er skisenterets hovedkjøkken, her lages blant annet vår populære hjemmelagede Kanelsnurr og Gulasjsuppe. Det er også mulighet for å bestille mat på WeOrder. Da kan du bestille mat fra hele Skimore Kongsberg sitt område, du får en SMS når maten din er klar for henting. Anbefales å benytte seg av denne muligheten på travle dager.

Vi serverer noe for enhver smak, om du vil nyte en full middag eller bare ta med deg noe på farten. På menyen finner du blant annet dagens middag, varme supper, hamburger, pølser, snacks, påsmurt, bakst, kioskvarer, kaffe og mineralvann. Sitt inne eller ute på vår verandaen og nyt sola og utsikten over skisenteret!

 

Oppholdet er vårt flotte møterom.
Fra oppholdets sin veranda har du flott utsikt over Skisenterets myldrende liv. Dette rommet kan du booke med ønsket servering. Passer for opptil 12 personer. 

Samuels Gruve er et lokale inne i Skikroa.
I Samuels gruve finner du vår bar med alle rettigheter. Her serveres både varme og kalde retter i skisenterets åpningstider. Det er også her mulig å benytte seg av WeOrder.

Sølvstua som ligger på toppen av Turisten er åpen på fine og solrike dager og kun uteservering. Her serveres det enkel mat og det er mulig å kose seg med både varm og kald drikke.

 

Det er også mulig å booke våre lokaler til selskap. Vi tilbyr mat til store og små grupper.               

Våre lokaler er egnet til alt fra barnebursdag til konfirmasjon.

 

Ta gjerne kontakt med oss på mail ang spørsmål rundt menyen, allergener, booking av mat eller booking av lokale. Vi ønsker gjerne å hjelpe deg med det du måtte lure på. 

Ris og ros mottas med takk.

Kontakt på Ldr@skimorekongsberg.no / +47 916 11 178 

NYHETER

_VB02962_1.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page