top of page

Opplev Eventyrlige Aktiviteter hos Skimore Kongsberg

Ønsker du en annerledes opplevelse fylt med moro, samarbeid, og spennende aktiviteter? Hos Skimore Kongsberg kan du utfordre deg selv med alt fra adrenalinfylte Formula G-baner til naturskjønne stisykkelturer og guidede gruveturer. Enten det er bedriftseventyr, vennefest eller barnebursdag, tilbyr vi skreddersydde opplevelser som garantert vil skape minner for livet.

Vennefester og Utdrikningslag

Planlegger du en vennefest eller et utdrikningslag? Hos oss kan dere konkurrere på Formula G-banen eller utforske området på sykkel. Vi har også basketbane, sandvolleyballbane og en rekke andre aktiviteter som passer både små og store grupper. La oss gjøre anledningen minneverdig!


Tur til Gruveåsen

Opplev naturen på sitt beste med en tur til Gruveåsen. Turen passer for alle med moderat fysisk form, og underveis tar vi pauser ved severdigheter. Ta med en nistepakke, og gi oss beskjed om eventuelle allergener. Matpausen på Sølvstua gir mulighet for påfyll etter eget ønske mens du nyter den fantastiske utsikten.


Barnebursdag

Gi barnet ditt en unik og morsom bursdagsfeiring hos Skimore Kongsberg. Med god plass til lek og en rekke aktiviteter tilpasset alle aldre, vil vi gjøre dagen spesiell og uforglemmelig. La oss bidra til å skape glede og minner for både barnet og vennene deres.


Kontakt Oss

For mer informasjon om våre aktiviteter, booking av arrangementer eller spørsmål om allergener og spesialtilpasninger, kontakt oss på booking@skimorekongsberg.no eller besøk vår nettside. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en spennende opplevelse hos Skimore Kongsberg!
コメント


bottom of page