top of page

Opplev Marka rundt Skimore Kongsberg: Turmuligheter og Naturopplevelser


Skimore Kongsberg tilbyr en unik mulighet til å komme deg ut i marka med turheisen. Dette gir deg enkel tilgang til områdets vakre natur og fantastiske turmuligheter. Enten du er ute etter en kort spasertur eller en lengre fjelltur, er turheisen det perfekte utgangspunktet.


Turer i Marka

Når du har tatt turheisen opp, åpner det seg et nettverk av stier og turmuligheter som venter på å bli utforsket. Nyt stillheten og frisk luft mens du vandrer gjennom skoger og åpne landskap.


Tur til Jonsknuten

En av de mest populære turene i området er til Jonsknuten, en majestetisk fjelltopp som gir deg en panoramautsikt over Kongsberg og det omkringliggende landskapet. Turen til Jonsknuten er variert og tilbyr både utfordrende stigninger og belønninger med fantastisk utsikt.


Planlegg Din Tur

Enten du er alene, med familien eller en gruppe venner, er marka rundt Skimore Kongsberg et flott sted å utforske til fots. Kontakt oss for mer informasjon om turer, anbefalte ruter eller hvordan du kan få mest mulig ut av ditt opphold hos oss.


Velkommen til Naturopplevelser hos Skimore Kongsberg

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til uforglemmelige naturopplevelser ved Skimore Kongsberg. Opplev den vakre marka, pust inn frisk luft og nyt tiden i naturen – rett utenfor døren!Commenti


bottom of page