top of page

Opplev Fart og Spenning på Vår Nye Formula G-bane!

Formula G – Fartsfylt Moro uten Motor

Velkommen til Skimore Drammens nyeste attraksjon – Formula G-banen! Her er motorer byttet ut med tyngdekraft, men vi lover at spenningen er den samme. Den asfalterte løypen med sine doserte svinger gir deg muligheten til å oppleve fartsfylte nedfarter i trygge omgivelser. Med tidtaking og display kan du konkurrere mot venner og familie, og se hvem som virkelig er den raskeste sjåføren.


Få Mest Guts og Beste Kjøreferdigheter

Hver billett gir deg fire runder på banen, og med tidtaking kan du følge med på forbedringene dine runde for runde. Formula G er inkludert i Skimore-medlemskapet, men husk at alle medlemmer må ha med heiskort for å ta heisen opp med bilene.


Tilgjengelig for Firmaer og Grupper

Ønsker dere å ha banen for dere selv? Det er mulig å booke Formula G-banen utenfor åpningstidene for firmaer og grupper. Dette gir en fantastisk mulighet til teambuilding eller en unik bedriftsopplevelse. Sjekk prislisten for minstepris og tilgjengelighet.


Delta i "Best i Byen" Formula G Bedriftscup 2024

Har du og kollegene det som skal til for å bli best i byen? Meld dere på "Best i Byen" Formula G Bedriftscup 2024 og konkurrer mot andre bedrifter i en fartsfylt og morsom cup. Les mer om konkurransen og påmelding på vår nettside.


Viktig Informasjon og Sikkerhet

  • Aldersgrense: Minimum 12 år og over 150 cm høy.

  • Reservasjon: Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Kun drop-in.

  • Underlag: Banen er laget av asfalt, noe som gir en jevn og rask kjøreopplevelse.

  • Kjøretøy: Alle Formula G-bilene er like for å sikre rettferdig konkurranse.

  • Instruksjon: Alle deltakere får en sikkerhetsbrief før kjøring, og vårt personale er tilgjengelig for å hjelpe til ved utforkjøring eller andre behov.

  • Klær og Utstyr: Det er ingen spesifikke krav til klær eller utstyr, men vi anbefaler behagelige klær som gir god bevegelsesfrihet.


Klar for Start?

Er du klar for å oppleve farten og spenningen på vår Formula G-bane? Ta med venner, familie eller kolleger og bli med på en uforglemmelig dag hos Skimore Drammen. Vi ser frem til å se deg på banen!

Comments


bottom of page