top of page
Guide_Skimore.jpg

Moro, samarbeid, utvikling og god mat.

Her hos oss i Skimore Kongsberg har vi «ingrediensene» og kompetansen til å gi deg en annerledes opplevelse. Vi tilbyr morsomme aktiviteter som Formula G-bane, stisykling på toppen av anlegget med utsikt over den vakre byen vår. Eller kanskje en guidet gruvetur til fots. Vi har også mange andre aktiviteter. Og selvfølgelig skreddersyr vi om ønskelig. 

For mer informasjon om muligheter last ned PDF eller kontakt oss på booking@skimorekongsberg.no så syr vi sammen et supert opplegg for dere.

Bedrifter og grupper

Ta med firmaet eller venner på et spennende sommereventyr sammen med oss

Vi kan tilby mange morsomme aktiviteter som Formula – G billøp med premieutdeling, stisykling på toppen av anlegget med utsikt over den vakre byen vår. Eller hva med en guidet gruvetur? Vi har også mange aktiviteter som frisbeegolf, økskast m.fl. og skreddersyr selvfølgelig om det er ønskelig.

Vennefest / Utdrikningslag

Tenker du å samle vennegjengen eller ha et utdrikningslag for en kompis eller venninne? 

Hos oss kan dere ha det gøy med på vår Formula G. Hvem får den beste tiden? Eller hva med en sykkeltur? Vi har basketbane, sandvolleyballbane og en haug med andre aktiviteter både for små og store grupper. 

Les mer >>

Tur til Gruveåsen

Det er en fordel at du har gått litt i skogen fra før. Ta på deg gode sko og ta med klær etter værmeldingen.

Vi holder et tempo som alle kan klare og tar vurderinger underveis på hva slags severdigheter vi rekker i tiden vi har til rådighet. På turen med nistepakke gi oss beskjed om det er allergener vi må ta hensyn til. Vi legger opp ruten slik at matpausen blir på Sølvstua hvor du kan få mulighet til annet påfyll etter eget ønske.   

Les mer >>

Barnebursdag

Ønsker du å arrangere et litt annerledes og unikt bursdagsselskap?

Hos oss i Skimore Kongsberg er det god plass til å leke og samle venner til en morsom bursdagsfeiring. Vi har mange morsomme aktiviteter som passer for deg og dine venner. 

Les mer >>

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page